B. ATEŞ Et Al. , "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri," XXI. Ulusal Kimya Kongresi , vol.1, Malatya, Turkey, pp.8, 2007
ATEŞ, B. Et Al. 2007. Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri. XXI. Ulusal Kimya Kongresi , (Malatya, Turkey), 8.
ATEŞ, B., DURMAZ, G., KÖYTEPE, S., Yılmaz, İ., KUTLU, T., & SEÇKİN, T., (2007). Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri . XXI. Ulusal Kimya Kongresi (pp.8). Malatya, Turkey
ATEŞ, BURHAN Et Al. "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri," XXI. Ulusal Kimya Kongresi, Malatya, Turkey, 2007
ATEŞ, BURHAN Et Al. "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, pp.8, 2007
ATEŞ, B. Et Al. (2007) . "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, p.8.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURHAN ATEŞ Et Al. }, title={Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri}, congress name={XXI. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2007}, pages={8} }