M. İ. CAN And A. Aslan, "Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?," 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , Afyon, Turkey, pp.143, 2015
CAN, M. İ. And Aslan, A. 2015. Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?. 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , (Afyon, Turkey), 143.
CAN, M. İ., & Aslan, A., (2015). Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı? . 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi (pp.143). Afyon, Turkey
CAN, MUHAMMED, And Abdullah Aslan. "Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?," 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Afyon, Turkey, 2015
CAN, MUHAMMED İ. And Aslan, Abdullah. "Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?." 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , Afyon, Turkey, pp.143, 2015
CAN, M. İ. And Aslan, A. (2015) . "Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?." 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , Afyon, Turkey, p.143.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMED İSMAİL CAN And author={Abdullah Aslan}, title={Limon Suyu Saccharomyces cerevisiae'de Krom Hasarını Azaltır mı?}, congress name={4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi}, city={Afyon}, country={Turkey}, year={2015}, pages={143} }