A. A. HAYALOĞLU Et Al. , "Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.145, 2011
HAYALOĞLU, A. A. Et Al. 2011. Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 145.
HAYALOĞLU, A. A., SARIMEŞELİ PAÇACI, A., ZENCİR, M., ELEK, M., BİLCANOĞLU, B., MEMİŞ, D., ... TAY, S.(2011). Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.145). Ankara, Turkey
HAYALOĞLU, ALİ Et Al. "Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
HAYALOĞLU, ALİ A. Et Al. "Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.145, 2011
HAYALOĞLU, A. A. Et Al. (2011) . "Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.145.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ ADNAN HAYALOĞLU Et Al. }, title={Yağsız Yoğurt Üretiminde İnülin Kullanımının Yoğurdun Reolojisi, Duyusal Özellikleri ve Aromasına Etkileri}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={145} }