G. BERBER And M. DESTE, "Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği," Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.53-72, 2021
BERBER, G. And DESTE, M. 2021. Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3 , 53-72.
BERBER, G., & DESTE, M., (2021). Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, 53-72.
BERBER, GİZEM, And MUSTAFA DESTE. "Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği," Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, 53-72, 2021
BERBER, GİZEM And DESTE, MUSTAFA. "Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği." Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.53-72, 2021
BERBER, G. And DESTE, M. (2021) . "Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği." Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.53-72.
@article{article, author={GİZEM BERBER And author={MUSTAFA DESTE}, title={Bir Gıda İşletmesinde Süreç İyileştirme Uygulaması: Dondurma Fabrikası Örneği}, journal={Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={53-72} }