T. BİLENLER Et Al. , "Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.819-822, 2014
BİLENLER, T. Et Al. 2014. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 819-822.
BİLENLER, T., ŞİŞLİOĞLU, K., & LEVENT, O., (2014). Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.819-822). Adana, Turkey
BİLENLER, TUĞÇA, KÜBRA ŞİŞLİOĞLU, And OKAN LEVENT. "Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
BİLENLER, TUĞÇA B. Et Al. "Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.819-822, 2014
BİLENLER, T. ŞİŞLİOĞLU, K. And LEVENT, O. (2014) . "Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.819-822.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞÇA BİLENLER KOÇ Et Al. }, title={Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={819-822} }