O. LEVENT Et Al. , "Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata," Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, pp.47, 2014
LEVENT, O. Et Al. 2014. Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata. Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , (Bolu, Turkey), 47.
LEVENT, O., DEMİR, N., Atalay, B., & Tosun, E. B., (2014). Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata . Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi (pp.47). Bolu, Turkey
LEVENT, OKAN Et Al. "Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata," Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Turkey, 2014
LEVENT, OKAN Et Al. "Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata." Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, pp.47, 2014
LEVENT, O. Et Al. (2014) . "Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata." Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, p.47.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKAN LEVENT Et Al. }, title={Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata}, congress name={Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2014}, pages={47} }