A. A. HAYALOĞLU Et Al. , "Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.528, 2012
HAYALOĞLU, A. A. Et Al. 2012. Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 528.
HAYALOĞLU, A. A., LEVENT, O., GÜRKAN, H., & ŞAHİNGİL, D., (2012). Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.528). Hatay, Turkey
HAYALOĞLU, ALİ Et Al. "Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
HAYALOĞLU, ALİ A. Et Al. "Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.528, 2012
HAYALOĞLU, A. A. Et Al. (2012) . "Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.528.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ ADNAN HAYALOĞLU Et Al. }, title={Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={528} }