M. YILMAZTEKİN Et Al. , "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
YILMAZTEKİN, M. Et Al. 2005. Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 250-253.
YILMAZTEKİN, M., CABAROGLU, T., ERTEN, H., & Canbaş, A., (2005). Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi . Gıda Kongresi (pp.250-253). İzmir, Turkey
YILMAZTEKİN, MURAT Et Al. "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
YILMAZTEKİN, MURAT Et Al. "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
YILMAZTEKİN, M. Et Al. (2005) . "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT YILMAZTEKİN Et Al. }, title={Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={250-253} }