F. BOZANOĞLU And H. YETİM, "Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.91-92, 2018
BOZANOĞLU, F. And YETİM, H. 2018. Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi. 6. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 91-92.
BOZANOĞLU, F., & YETİM, H., (2018). Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi . 6. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.91-92). İstanbul, Turkey
BOZANOĞLU, FATMA, And HASAN YETİM. "Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi," 6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2018
BOZANOĞLU, FATMA And YETİM, HASAN. "Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.91-92, 2018
BOZANOĞLU, F. And YETİM, H. (2018) . "Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.91-92.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA BOZANOĞLU And author={HASAN YETİM}, title={Bazı Baharatlarda Antimikrobiyal Madde Üreten Bakterilerin Belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2018}, pages={91-92} }