T. KUTLU And G. DURMAZ, "Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı," Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity , vol.1, Malatya, Turkey, pp.84-85, 2009
KUTLU, T. And DURMAZ, G. 2009. Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı. Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity , (Malatya, Turkey), 84-85.
KUTLU, T., & DURMAZ, G., (2009). Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı . Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity (pp.84-85). Malatya, Turkey
KUTLU, TÜRKAN, And GÖKHAN DURMAZ. "Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı," Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity, Malatya, Turkey, 2009
KUTLU, TÜRKAN And DURMAZ, GÖKHAN. "Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı." Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity , Malatya, Turkey, pp.84-85, 2009
KUTLU, T. And DURMAZ, G. (2009) . "Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı." Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity , Malatya, Turkey, pp.84-85.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KUTLU And author={GÖKHAN DURMAZ}, title={Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı}, congress name={Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={84-85} }