T. KUTLU Et Al. , "Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi," XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , vol.1, Elazığ, Turkey, pp.136, 2015
KUTLU, T. Et Al. 2015. Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi. XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , (Elazığ, Turkey), 136.
KUTLU, T., Takım, K., & Yıldırım, I., (2015). Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi . XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi (pp.136). Elazığ, Turkey
KUTLU, TÜRKAN, Kasım Takım, And Işıl Yıldırım. "Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi," XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi, Elazığ, Turkey, 2015
KUTLU, TÜRKAN Et Al. "Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi." XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, pp.136, 2015
KUTLU, T. Takım, K. And Yıldırım, I. (2015) . "Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi." XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, p.136.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KUTLU Et Al. }, title={Tunceli sarımsağı(Allium Tuncelianum)Etanol-su Ekstraktının Antioksidan kapasitesi}, congress name={XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={136} }