T. BİLENLER, "Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi," 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology , pp.23, 2020
BİLENLER, T. 2020. Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi. 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology , 23.
BİLENLER, T., (2020). Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi . 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (pp.23).
BİLENLER, TUĞÇA. "Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi," 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, 2020
BİLENLER, TUĞÇA B. . "Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi." 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology , pp.23, 2020
BİLENLER, T. (2020) . "Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi." 2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology , p.23.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞÇA BİLENLER KOÇ}, title={Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi}, congress name={2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology}, city={}, country={}, year={2020}, pages={23} }