G. DURMAZ And T. KUTLU, "Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , vol.1, Erzurum, Turkey, pp.275-276, 2008
DURMAZ, G. And KUTLU, T. 2008. Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 275-276.
DURMAZ, G., & KUTLU, T., (2008). Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.275-276). Erzurum, Turkey
DURMAZ, GÖKHAN, And TÜRKAN KUTLU. "Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
DURMAZ, GÖKHAN And KUTLU, TÜRKAN. "Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.275-276, 2008
DURMAZ, G. And KUTLU, T. (2008) . "Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.275-276.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN DURMAZ And author={TÜRKAN KUTLU}, title={Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={275-276} }