T. CABAROGLU And M. YILMAZTEKİN, "Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri," Buldan Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.1005-1012, 2006
CABAROGLU, T. And YILMAZTEKİN, M. 2006. Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri. Buldan Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 1005-1012.
CABAROGLU, T., & YILMAZTEKİN, M., (2006). Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri . Buldan Sempozyumu (pp.1005-1012). Denizli, Turkey
CABAROGLU, T., And MURAT YILMAZTEKİN. "Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri," Buldan Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2006
CABAROGLU, T. And YILMAZTEKİN, MURAT. "Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri." Buldan Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.1005-1012, 2006
CABAROGLU, T. And YILMAZTEKİN, M. (2006) . "Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri." Buldan Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.1005-1012.
@conferencepaper{conferencepaper, author={T. CABAROGLU And author={MURAT YILMAZTEKİN}, title={Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirilme Şekilleri}, congress name={Buldan Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2006}, pages={1005-1012} }