S. KAVELOĞLU Et Al. , "3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2, 2022
KAVELOĞLU, S. Et Al. 2022. 3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2 .
KAVELOĞLU, S., TEMİZ, Ş., DOĞAN, O., & KAMER, M. S., (2022). 3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2.
KAVELOĞLU, SERDAR Et Al. "3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2, 2022
KAVELOĞLU, SERDAR Et Al. "3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2, 2022
KAVELOĞLU, S. Et Al. (2022) . "3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.37, no.2.
@article{article, author={SERDAR KAVELOĞLU Et Al. }, title={3 Boyutlu Yazıcı ile Üretilen Farklı Hücre Çaplarındaki Bal Peteği Sandviç Yapıların Eğme Dayanımlarının İncelenmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2022}