G. DURMAZ And T. KUTLU, "Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle," 23. Ulusal Kimya Kongresi , vol.1, Sivas, Turkey, pp.59, 2009
DURMAZ, G. And KUTLU, T. 2009. Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle. 23. Ulusal Kimya Kongresi , (Sivas, Turkey), 59.
DURMAZ, G., & KUTLU, T., (2009). Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle . 23. Ulusal Kimya Kongresi (pp.59). Sivas, Turkey
DURMAZ, GÖKHAN, And TÜRKAN KUTLU. "Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle," 23. Ulusal Kimya Kongresi, Sivas, Turkey, 2009
DURMAZ, GÖKHAN And KUTLU, TÜRKAN. "Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle." 23. Ulusal Kimya Kongresi , Sivas, Turkey, pp.59, 2009
DURMAZ, G. And KUTLU, T. (2009) . "Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle." 23. Ulusal Kimya Kongresi , Sivas, Turkey, p.59.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN DURMAZ And author={TÜRKAN KUTLU}, title={Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle}, congress name={23. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2009}, pages={59} }