D. ŞAHİNGİL, "KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ŞAHİNGİL, D. 2020. KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).
ŞAHİNGİL, D., (2020). KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey
ŞAHİNGİL, DİDEM. "KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
ŞAHİNGİL, DİDEM. "KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ŞAHİNGİL, D. (2020) . "KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİDEM ŞAHİNGİL}, title={KAPARİ BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN HAM YAĞIN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE GC-FID İLE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}