E. H. YAYAN Et Al. , "Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi," İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2, pp.5-11, 2016
YAYAN, E. H. Et Al. 2016. Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi. İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2 , 5-11.
YAYAN, E. H., ULUTAŞ AVCU, A., ÇALIŞKAN, Z., & oğuz, e., (2016). Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi. İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2, 5-11.
YAYAN, EMRİYE Et Al. "Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi," İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2, 5-11, 2016
YAYAN, EMRİYE H. Et Al. "Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi." İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2, pp.5-11, 2016
YAYAN, E. H. Et Al. (2016) . "Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi." İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, no.2, pp.5-11.
@article{article, author={EMRİYE HİLAL YAYAN Et Al. }, title={Ek Besine Geçişte Katkılı Gıda Kullanımına İlişkin AnneGörüşlerinin Değerlendirilmesi}, journal={İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={5-11} }