A. HANÇER Et Al. , "Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri," Food and Health , vol.8, no.3, pp.193-207, 2022
HANÇER, A. Et Al. 2022. Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri. Food and Health , vol.8, no.3 , 193-207.
HANÇER, A., KARABULUT, İ., & GÖKBULUT, İ., (2022). Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri. Food and Health , vol.8, no.3, 193-207.
HANÇER, AYLA, İHSAN KARABULUT, And İNCİLAY GÖKBULUT. "Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri," Food and Health , vol.8, no.3, 193-207, 2022
HANÇER, AYLA Et Al. "Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri." Food and Health , vol.8, no.3, pp.193-207, 2022
HANÇER, A. KARABULUT, İ. And GÖKBULUT, İ. (2022) . "Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri." Food and Health , vol.8, no.3, pp.193-207.
@article{article, author={AYLA HANÇER Et Al. }, title={Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri}, journal={Food and Health}, year=2022, pages={193-207} }