G. DURMAZ Et Al. , "Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri," XX. Ulusal Kimya Kongresi , vol.1, Kayseri, Turkey, pp.21, 2006
DURMAZ, G. Et Al. 2006. Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri. XX. Ulusal Kimya Kongresi , (Kayseri, Turkey), 21.
DURMAZ, G., ATEŞ, B., ERDOĞAN, A., KUTLU, T., Yılmaz, İ., & CETIN, M. S., (2006). Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri . XX. Ulusal Kimya Kongresi (pp.21). Kayseri, Turkey
DURMAZ, GÖKHAN Et Al. "Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri," XX. Ulusal Kimya Kongresi, Kayseri, Turkey, 2006
DURMAZ, GÖKHAN Et Al. "Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri." XX. Ulusal Kimya Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.21, 2006
DURMAZ, G. Et Al. (2006) . "Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri." XX. Ulusal Kimya Kongresi , Kayseri, Turkey, p.21.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN DURMAZ Et Al. }, title={Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri}, congress name={XX. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2006}, pages={21} }