O. LEVENT Et Al. , "Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi," 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.739-742, 2012
LEVENT, O. Et Al. 2012. Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi. 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 739-742.
LEVENT, O., ALPASLAN, M., & DEMİR, N., (2012). Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi . 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.739-742). Konya, Turkey
LEVENT, OKAN, MEHMET ALPASLAN, And NURULLAH DEMİR. "Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi," 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
LEVENT, OKAN Et Al. "Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi." 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.739-742, 2012
LEVENT, O. ALPASLAN, M. And DEMİR, N. (2012) . "Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi." 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.739-742.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKAN LEVENT Et Al. }, title={Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={739-742} }