S. ULUATA Et Al. , "Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi," 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
ULUATA, S. Et Al. 2016. Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi. 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
ULUATA, S., McClements, D. J., & Eric A, D., (2016). Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi . 12. Gıda Kongresi, Turkey
ULUATA, SİBEL, D Julian McClements, And Decker Eric A. "Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi," 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
ULUATA, SİBEL Et Al. "Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi." 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
ULUATA, S. McClements, D. J. And Eric A, D. (2016) . "Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi." 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL ULUATA Et Al. }, title={Omega 3 yağlarının nanoemulsiyonun Fiziksel ve oksidatif stabilitesinin belirlenmesi}, congress name={12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}