M. YILMAZTEKİN Et Al. , "Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249, 2005
YILMAZTEKİN, M. Et Al. 2005. Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 246-249.
YILMAZTEKİN, M., ERTEN, H., & CABAROGLU, T., (2005). Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri . Gıda Kongresi (pp.246-249). İzmir, Turkey
YILMAZTEKİN, MURAT, HUSEYIN ERTEN, And T. CABAROGLU. "Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
YILMAZTEKİN, MURAT Et Al. "Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249, 2005
YILMAZTEKİN, M. ERTEN, H. And CABAROGLU, T. (2005) . "Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.246-249.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT YILMAZTEKİN Et Al. }, title={Laktik asit Bakterileri Tarafından Gıdalarda Oluşturulan Aroma Maddeleri}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={246-249} }