Citation Formats
Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ATEŞ Et Al. , "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri," XXI. Ulusal Kimya Kongresi , vol.1, Malatya, Turkey, pp.8, 2007

ATEŞ, B. Et Al. 2007. Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri. XXI. Ulusal Kimya Kongresi , (Malatya, Turkey), 8.

ATEŞ, B., DURMAZ, G., KÖYTEPE, S., Yılmaz, İ., KUTLU, T., & SEÇKİN, T., (2007). Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri . XXI. Ulusal Kimya Kongresi (pp.8). Malatya, Turkey

ATEŞ, BURHAN Et Al. "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri," XXI. Ulusal Kimya Kongresi, Malatya, Turkey, 2007

ATEŞ, BURHAN Et Al. "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, pp.8, 2007

ATEŞ, B. Et Al. (2007) . "Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, p.8.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BURHAN ATEŞ Et Al. }, title={Farklı kurutma metotlarının dut meyvesinin tekstürel ve termal özellikleri üzerine etkileri}, congress name={XXI. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2007}, pages={8} }