I. Yıldırım Et Al. , "Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi," XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , vol.1, Elazığ, Turkey, pp.135, 2015
Yıldırım, I. Et Al. 2015. Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi. XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , (Elazığ, Turkey), 135.
Yıldırım, I., KUTLU, T., & Topal, N., (2015). Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi . XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi (pp.135). Elazığ, Turkey
Yıldırım, Işıl, TÜRKAN KUTLU, And Nida Topal. "Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi," XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi, Elazığ, Turkey, 2015
Yıldırım, Işıl Et Al. "Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi." XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, pp.135, 2015
Yıldırım, I. KUTLU, T. And Topal, N. (2015) . "Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi." XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, p.135.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Işıl Yıldırım Et Al. }, title={Malatya'da Yetişen 5 Farklı Kayısı Meyvesinin Etanol Ekstraktının Antioksidan Kapasitesi}, congress name={XIV.Ulusal Spektroskopi Kongresi}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={135} }