E. ATALAY And İ. GÖKBULUT, "Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı," Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.442-449, 2021
ATALAY, E. And GÖKBULUT, İ. 2021. Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı. Akademik Gıda , vol.19, no.4 , 442-449.
ATALAY, E., & GÖKBULUT, İ., (2021). Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı. Akademik Gıda , vol.19, no.4, 442-449.
ATALAY, ELİF, And İNCİLAY GÖKBULUT. "Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı," Akademik Gıda , vol.19, no.4, 442-449, 2021
ATALAY, ELİF And GÖKBULUT, İNCİLAY. "Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı." Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.442-449, 2021
ATALAY, E. And GÖKBULUT, İ. (2021) . "Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı." Akademik Gıda , vol.19, no.4, pp.442-449.
@article{article, author={ELİF ATALAY And author={İNCİLAY GÖKBULUT}, title={Baklagiller: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlık Etkileri ve Potansiyel Kullanımı}, journal={Akademik Gıda}, year=2021, pages={442-449} }