Ç. GÜLER Et Al. , "Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi," Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2, pp.106-112, 2013
GÜLER, Ç. Et Al. 2013. Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi. Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2 , 106-112.
GÜLER, Ç., KESKİN, G., GÖRGEN, V. A., DEMİR, P., & ALTUNSOY, M., (2013). Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi. Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2, 106-112.
GÜLER, ÇİĞDEM Et Al. "Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi," Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2, 106-112, 2013
GÜLER, ÇİĞDEM Et Al. "Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi." Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2, pp.106-112, 2013
GÜLER, Ç. Et Al. (2013) . "Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi." Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.19, no.2, pp.106-112.
@article{article, author={ÇİĞDEM GÜLER Et Al. }, title={Süt Dişlerinde Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Mikrogerilim Bağlanma Dayanımlarının Değerlendirilmesi}, journal={Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi}, year=2013, pages={106-112} }