T. KOLAÇ Et Al. , "DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ," Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1, pp.27-44, 2017
KOLAÇ, T. Et Al. 2017. DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1 , 27-44.
KOLAÇ, T., GÜRBÜZ, P., & YETİŞ, G., (2017). DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1, 27-44.
KOLAÇ, TURGAY, PERİHAN GÜRBÜZ, And GÜLSÜM YETİŞ. "DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ," Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1, 27-44, 2017
KOLAÇ, TURGAY Et Al. "DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ." Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1, pp.27-44, 2017
KOLAÇ, T. GÜRBÜZ, P. And YETİŞ, G. (2017) . "DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ." Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , vol.5, no.1, pp.27-44.
@article{article, author={TURGAY KOLAÇ Et Al. }, title={DOĞAL ÜRÜNLERİN FENOLİK İÇERİĞİ}, journal={Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi}, year=2017, pages={27-44} }